INDRAGOSTITA DE UN INGER PDF

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. – Ebook download as PDF File .pdf) or read book online. Iubesc ca un înger,trăiesc ca un om,postez ca un scriitor.

Author: Akizil Daikus
Country: China
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 9 April 2006
Pages: 419
PDF File Size: 17.70 Mb
ePub File Size: 13.56 Mb
ISBN: 413-1-20022-284-2
Downloads: 68313
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vuzragore

Ce inseamna daca visezi Mancare Ce inseamna daca visezi Caisa Sa visezi caise ce cresc simbolizeaza ca in viitor vei avea parte de tristeti.

Sa gasesti in vis un cuib plin de oua semnifica castig financiar; cu cat sunt mai multe si mai mari, cu atat castigul va fi mai mare. Sa visezi un penis extrem de mare sugereaza indoieli si anxietate in legatura cu apetitul tau sexual. Este vremea sa dai frau liber sentimentelor. Ce inseamna daca visezi Pescarus Sa visezi pescarusi reprezinta relatia ta atat din punct de vedere obiectiv cat si din punct de vedere subiectiv.

Pana cand destinul, inevitabil si impertinent, o va pune in fata unei alegeri dureroase si dificile. Be the first to review this item Would you like to tell us about a lower price? Ce inseamna daca visezi Ceapa Ceapa simbolizeza ca vei fi tinta geloziei si a invidiei ca urmare a succesului tau. Cioara poate fi mesagerul constiintei tale.

Mai simbolizeaza si slabiciunea ta de a-i lasa pe altii sa intre usor in indargostita ta. Ce inseamna daca visezi Mustar Sa visezi mustar simbolizeaza succes si bunastare. Ce inseamna daca visezi Animale Ce inseamna daca visezi Vitel Sa visezi un vitel simbolizeaza ca veniturile tale se vor imbunatati si ca vei trai o imensa placere.

Similar authors to follow

Ce inseamna daca visezi Personaje Ce inseamna daca visezi Eva Sa o visezi pe Eva simbolizeza o schimabare ce se va ivi in viata ta si care te va face sa-ti pierzi speranta si sansa de avea succes in ceea ce-ti propui.

  EL ALGUACIL ENDEMONIADO PDF

Este important sa acorzi atentie micilor detalii. Ce inseamna daca visezi Strut Sa visezi un strut sugereaza ca nu ai contact cu realitatea si ca traiesti in propria lume. Ce inseamna daca visezi Picior Sa-ti visezi picioarele simbolizeaza ca ti-ai recastigat ingeg in tine si ca esti gata sa preiei controlul.

De obicei ele mai simbolizeaza si sexualitate. Visul sugereaza ca trebuie sa reduci excesul de alcool. Simti ca nu iti poti exprima asa cum vrei dorintele si emotiile. Gasesti placere si in lucrurile cele mai marunte din viata.

Sa visezi rate ce inoata semnifica o calatorie placuta pe care o vei face in curand. Poate fi vorba de ganduri, emotii si sentimete care au dus la acest vis. Intri intr-o noua etapa a vietii tale, urci de la un nivel la altul.

Dictionarul viselor – Fenomene paranormale

Sau iti mai indragostiya sugera ca orice ti s-ar fi intamplat trebuie sa privesti cu optimism spre viitor. O cladire in ruine arata problemele ce pot aparea in viata sentimentala sau in cariera. Ai tendinta sa te legi de lucruri marunte, sa faci din tantar armasar cum se spune.

Ce inseamna daca visezi Emotii Emotiile exprimate in vise sunt calea prin care oamenii isi exprima sentimentele pe care nu le-ar exprima in mod normal.

Follow the Author

Ce inseamna daca visezi Unghii Sa visezi unghii curate si ingrijite sugereaza ca ai o cultura vasta si ca ai o minte deschisa spre nou. Sa visezi lapte care nu mai este bun denota mici probleme care te vor stresa in curand. Ce inseamna daca visezi Pelican Sa visezi un pelican reprezinta ca iti pasa de altii, simti nevoia sa-i ingrijesti. Sa visezi ca pierzi un copil semnifica o afacere ce-ti va esua. Ce inseamna daca visezi Cincizeci Cincizeci reprezinta tot ceea ce este sfant.

Daca visezi o antilopa care pica, atunci se pare ca ai ceva probleme in relatie. Ce inseamna daca visezi Sentimente Ce inseamna daca visezi Invidie Sa visezi ca esti invidioasa pe indragostifa simbolizeaza ca-ti vei face prieteni buni.

  CWNA SYBEX PDF

Ce inseamna daca visezi Locuri Ce inseamna daca visezi Vila Iger visezi ca te afli intr-o vila denota prosperitate. Ce inseamna daca visezi Cocor Cocorul din visul tau simbolizeaza bunavointa. Mai poate fi vorba si de dorintele tale sexuale. Ce inseamna daca visezi Locuri Ce inseamna daca visezi Europa Sa te visezi calatorind prin Europa simbolizeaza lunga calatorie de care vei avea parte in curand.

Amazon Restaurants Food delivery from local restaurants. Mai poate simboliza adevarul si dreptatea. Mai indica si faptul ca esti foarte emotionata. Ce inseamna daca visezi Dusmanie Sa visezi ca porti dusmanie cuiva sugereaza ca ar fi cazul sa reevaluezi o situatie.

Mai indica si faptul ca esti practica si iti cunosti telurile. English Choose a language for shopping. Ochiul stang simbolizeaza luna, in timp ce ochiul drept reprezinta soarele. Ce inseamna daca visezi Pasari Bufnita Bufnita din visul tau simbolizeaza intelepciune si virtute.

Mai poate simboliza purificare. Ce inseamna daca visezi Parti ale corpului Ce inseamna daca visezi Piept Sa-ti visezi inrdagostita semnifica incredere si vitalitate. Ce inseamna daca visezi Panica Sa visezi ca esti in panica indica lipsa de control si putere in viata ta. Ce inseamna daca visezi Personaje Ce inseamna daca visezi Burlac Un barbat care se viseaza burlac, primeste un avertisment sa aiba grija in relatia sa cu femeile.

Nasul mai poate reprezenta curiozitate. Ce inseamna daca indrafostita Gat Sa-ti visezi gatul semnifica relatia dintre minte si indragostitx.