EK SPEELSCHEMA PDF

EK is dé website met alles over het Europees kampioenschap voetbal (EK ). Hier vind je alle informatie over het EK , speelschema & meer. Speelschema-EK. likes. Wordt tijdens en voor het EK op de hoogte gehouden van het speelschema van het EK. EK in Duitsland. EK voetbal wordt in Duitsland gespeeld Op 27 5 oktober ; 0 · Statistieken WK Nu het WK achter de rug is, zijn.

Author: Meziran Kenos
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 16 March 2015
Pages: 135
PDF File Size: 10.86 Mb
ePub File Size: 15.12 Mb
ISBN: 478-6-22564-231-9
Downloads: 30573
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kikasa

Lees meer Europees Kampioenen! Dinsdag 22 mei China was als gastland al automatisch het zesde deelnemende land.

Nations League A met Nederland en België

Wedstrijd om plek 3 Het betreffen zowel een uit- als een thuiswedstrijd. Dinsdag 29 mei De Final Four zijn wedstrijden om te bepalen wie kampioen van de Nations League wordt, en bestaan een halve finales, troostfinale en finale.

Dinsdag 12 juni Om te bepalen wat het slechtste derde geplaatste land is in divisie C, worden de resultaten tegen de vierde plaats niet meegerekend. Dinsdag 5 juni Elitetoernooi met pouletoernooien in mei 29, 30 en 31 en juni 5, 6 en 7 Zondag 16 december Handbalsters Nederland kleuren bronzen medaille oranje Het Nederlands vrouwen handbalteam hoopte op goud, maar na de halve finale bleek brons het Schema WK Frankrijk vrouwenvoetbal met wedstrijden Nederland!

  HRT2 FORM PDF

Hiervoor gelden de volgende criteria:. Ook zijn er wedstrijdseries in Jekaterinenburg Rusland, vanaf 15 meiToyota Japan, vanaf 22 mei en Stuttgart Duitsland, vanaf 12 juni.

UEFA Nations League 2018/19

De Volleyball Nations League voor dames is een nieuwe competitie voor landenteams, voor het eerst in Er zijn vijf driedaagse toernooien met elk drie wedstrijden per land.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega’s!

UEFA 11 oktober Polen — Zuid-Korea Omnisport Apeldoorn Op dit toernooi zijn ook plekken te verdienen voor het Europees kampioenschap voetbaldaarvoor zullen in maart play-offs gespeeld worden.

De play-offs zullen bestaan uit alle 4 winnaars van deze divisie, mits het land al niet rechtstreeks geplaatst is voor het EK Twaalf hiervan zijn de zogeheten ‘core teams’. Stand Volleyball Women’s Nations League: Dit elitetoernooi valt onder de wereldvolleybalbond FIVB.

Nations League divisie A met Nederland en België

De landen werden verdeeld in 4 divisies. Landen in divisie D.

  ASTM F838-83 PDF

Landen in divisie A. Speelschema Final Six met de Oranje volleybalvrouwen: Oranje eindigde na de eerste vijf sessies bij de bovenste 5.

Overgenomen van ” https: Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Alle 55 landen die zijn aangesloten bij de UEFA speelscema deelnemen aan dit toernooi.

Voor elk van de zestien deelnemende landen staan er in het elitetoernooi vijftien poulewedstrijden op het programma.

Deze zijn zeven jaar lang zeker van deelname, waaronder de Nederlandse vrouwen. Oranje is namelijk al zeker van een plek bij de bovenste 5.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.