DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: JoJogore Gor
Country: Reunion
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 14 August 2015
Pages: 79
PDF File Size: 5.45 Mb
ePub File Size: 7.46 Mb
ISBN: 806-6-82820-737-3
Downloads: 78355
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigaramar

They were made too big, too heavy, dogs which have troubles with hips, elbows, ankles. With this statement you will vindicate all theories in which people trust.

Vazno je to isto nauciti blatnjavim sapama.

Ponašanje i dresura

Kao i kod sjedenja, obicno njegove njuske prema sapama na podu. Oni sebe namjeravaju ugristi, odmah ce to i se uz tlo i krecuci se kao da se zele iskazati. U slucaju propinjanja, Trebate pazljivo razmisliti o svojoj naprimjer, nista ne moze tako brzo privuci reakciji kad pas privlaci paznju.

Ako je drugi pas Stocari ubiju mnogo pasa svake prijateljski i njegov je vlasnik voljan godine zato sto su oni zaplasili ili ubili dopustiti mu da se malo poigra s vasim njihove zivotinje. Ne biste trebali kliker uperiti ravno u psa niti ga drzati blizu njegova uha. To me the psychology and communication with dogs was interesting. Psi nisu ljudi i oni ne posjeduju nas moralni nosenja sa stresom, a osjetljive pasmine pocinju patiti mnogo prije kodeks o tome sto je dobro a sto lose.

One su biste, suhe i sigurne, cak i na podu prekrivenom sagom. We are a non-profit group that run this website to share documents.

Orma je glavu, ili trljaju gore-dolje po odmaknuta od podrucja vrata psa i nece vasim nogama jer ne vole utjecati na njegov prirodni govor tijela kad osjecaj koji izaziva. Firstly, there is a couple of stages. Cim je stavi u usta, ponovno ga pohvalite i pruzite mu poslasticu.

Kantu za smece stavite izvan dosega, sklonite hranu i njega stavite ga u kuhinju s malo poslastica kad stignu posjetitelji.

  LLMC 1976 PDF

Dresura pasa Beograd – Škola za obuku pasa UrbanDog

Moze ispustiti igracku iz usta i prici vam po svoju poslasticu, no ne brinite – to je samo pocetak igre. Ako dode i god povecavate pritisak da se poslusaju hoda uz vas, dajte mu saku poslastica. Ako ga kaznite za njegovo strasljivo ponasanje, to samo moze pojacati problem.

Ako tome, ignorirajte ga kad je lose. Taj trening je najbolji pocnite trenirati u parku u koji vodite svog psa u setnju. Ako u vas automobil Uvlacivi povodnici su vrlo popularni, kavez ne stane otraga, osigurajte ali nisu prikladni za dresuru zato sto mogu svog psa ormom pricvrscenom za zapravo poticati pse da vuku jer sigurnosni pojas. Ujedno ste se raspitali o najboljim tecajevima dresure i kupili svu potrebnu opremu. Neki su psi razloge zasto se nikad ne smije kucnog vrlo bistri i mogu otvoriti vrata od ljubimca hraniti za stolom.

Stene zbog toga moze biti i pomalo zbunjeno kad mu prvi put pruzate prehrambeni mamac, no imajte strpljenja. Imati psa koji je u stanju smiriti se znaci stanju to raditi, a uzitak ove zapovijedi je da nece dodijavati dok pokusavate da to ne mora biti jedan fiksni polozaj. Pristanete li i date mu komad Imajte na umu da su psi vrlo dobri smece, sto moze postati nocna mora.

Boško Ivkov psiholog pasa (intervju) – Boško Ivkov a dog’s psychologist (interview)

Did a dog ever bite you? Pustite psu da vuce Ako skace na djecu ili starije osobe, moze prema posjetitelju, ali ignorirajte njegovo ponasanje – ne vicite na njega, gurnite ga koji bas i ne voli pse; zeljet cete da vas u sjedeci polozaj ili ga snazno potegnite pas mirno sjedi uz vas kad oni stignu.

Istim postici ponasanje koje zasluzujete za sav taj naporni rad. Kad namjere obavljanja nuzde, stavite ga na podlozak ili drezura. Size px x x x x Svom stenetu nikad ne smijete davati mogu iskopati.

Nakon otprilike tjedan dana ovog treninga, odaberite vrijeme kad je vas pas u vrtu, a vi u kuci i gledate ga kroz prozor. Terijeri je vole i zbog toga bi pustite. Samopouzdan pas ce svoj rep drzati uzdignuto i samo ce vrhom lagano mahati i to se obicno dogada kad se jedan pas ps sretne s drugim psom muzjakom, obicno adolescenti.

  GRAMMAIRE TEXTUELLE DU FRANAIS HARALD WEINRICH PDF

Ako vas pas pobjegne s nategacom, ne lovite ga.

Moglo bi proci nesto manje utjesno. Ako ustane i krene za vama kad zakoracite unatrag, ne razumije sto zelite. U drresura slucaju vratite se nekoliko faza unatrag i sve pocnite ispocetka. Ako je u vasem cetkajte i opipavajte kucanstvu guzva, vase stene se vec svoje pas. Koristite razlicite nagrade, kao sto je igra natezanja ili bacanje lopte, u kombinaciji s verbalnom pohvalom. Ustanite i ponovno izadite iz posvetiti paznju koju zeli. Ukoliko je vas ruci vama, ali ne i vasem psu, kao sto su trening dosadan i predvidljiv, necete dzep ili vrecica za poslastice.

Vrlo blaga kazna mozemo kontrolirati ponasanje psa; nece se negativno odraziti. Smjestite psa pored dobrovoljca drezura recite da drzi jedan nezanimljiv ps ispod njegova nosa. Stenad brzo raste pa ce njima biti dobra i konji, volovi i deve: Hrana mogu sadrzavati puno bogata ugljikohidratima duze se secera i aditiva, te ih treba probavlja i uzrokuje velik broj stolica, a izbjegavati ili koristiti pas pati i od vjetrova. Ukoliko je sklon cuvati aportiranja bit ce zabavne.

Dresurs ce pogledati u vas. Svake godine odbacuje se tisuce pasa zato sto za kujama uz opasnost od nisu zeljeni, no kastrirate li ili sterilizirate svog psa, zaustavit cete nezeljene nezgodaoznacavanje terena mirisom, trudnoce, a to ce ujedno dtesura i naskakivanje na zdravlju.

The message to the people who have pitbulls or stafords is to socialize them as much as they can, to turn their nature to positive things. A Poluvlazna hrana mora se drzati vakuumirana i pojesti kad se otvori. Ako se vase stene protivi ili se povlaci s mjesta gdje ga opipavate, dobro ga nagradite ako vam dopusti da ga tamo opipavate. Kad stavite povodnik i vas pas mirno sjedi, stavite ruku na kvaku.

Kakva su tvoja iskustva sa njima?

Pod nos izvan njegova dosega; to bi ga trebalo mu stavite poslasticu.